18 Οκτωβρίου 2024

Ο χώρος της τέχνης, ο δικός σου χώρος!

468χ60 ROAS

Η μεγάλη συναυλία μνήμης για την τραγωδία στα Τέμπη (VIDEO)

Στις 11 Οκτωβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο μια συγκλονιστική συναυλία μνήμης αφιερωμένη στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών. Χιλιάδες άνθρωποι γέμισαν το Παναθηναϊκό Στάδιο για να τιμήσουν τους αδικοχαμένους και να ενώσουν τις φωνές τους σε μια κοινή απαίτηση για δικαιοσύνη.

Στη σκηνή ανέβηκαν κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Τάνια Τσανακλίδου, η Μάρθα Φριτζήλα, η Ιουλία Καραπατάκη, ο Γίαννης Λίταινας και ο Αλέξανδρος Κτιστάκης που συμμετείχαν αφιλοκερδώς. Με ιδιαίτερη φόρτιση, οι καλλιτέχνες και το κοινό απέτισαν φόρο τιμής στους νεκρούς του δυστυχήματος, που συγκλόνισε την Ελλάδα τον Μάρτιο του 2023. Η συναυλία είχε έντονο πολιτικό μήνυμα, καταδικάζοντας την προσπάθεια συγκάλυψης της τραγωδίας και τις ευθύνες των κυβερνήσεων για την εγκατάλειψη του σιδηροδρομικού δικτύου.

Η εκδήλωση ήταν γεμάτη συναισθήματα, με το κοινό να τραγουδά μαζί με τους καλλιτέχνες, δημιουργώντας μια συγκλονιστική ατμόσφαιρα. Το σύνθημα «Δεν ξεχνάμε το έγκλημα» αντηχούσε σε όλο το στάδιο, ενώ στο τέλος οι θεατές αποχώρησαν με δυνατά χειροκροτήματα και εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την ατιμωρησία.

Η συναυλία μεταδόθηκε ζωντανά και διαδικτυακά, δίνοντας την ευκαιρία σε όλη την Ελλάδα να συμμετάσχει στη μνήμη και στην απαίτηση για δικαιοσύνη, ενισχύοντας το αίσθημα αλληλεγγύης και συλλογικής ευθύνης.

Δείτε Βίντεο

Δείτε επίσης

Φωτορεπορτάζ: Ξανά 1999 στην Τεχνόπολη

2019-1999 είκοσι χρόνια πίσω. Μια χρονιά που μας σημάδεψε. Μια χρονιά που σημάδεψε και εμένα προσωπικά με τον καταστροφικό σεισμό τους Σεπτέμβρη. Και τελικά αυτός ο σεισμός κατάφερε να αφήσει μια πικρή γεύση για τη χρονιά εκείνη. Η μνήμη όμως ανακαλείται από εικόνες, μυρωδιές, μουσικές.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου 14 Σεπτεμβρίου 2022 στο Faliro Summer Theater

Ο «αιώνιος έφηβος» Βασίλης Παπακωνσταντίνου, συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του και μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι, σε μια συναυλία γιορτή, στο Faliro Summer Theater την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου. Η συνταγή είναι σίγουρη και πετυχημένη: Ο Βασίλης στη σκηνή θα μας τραγουδήσει με τη χαρακτηριστική φωνή του, το έντονο συναίσθημά του και την τρυφερή του […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο